Areon

О нама

Preduzeće AREON d.o.o. je osnovano 2002 godine u Beogradu i eksluzivni je uvoznik i distributer Kompanije ’’Balev Corporation ltd.’’ za Republiku Srbiju.

Brend AREON je registrovan 1996. godine kada je fabrika započela sopstvenu proizvodnju osveživača. U proces proizvodnje je uvedena kontrola kvaliteta, kako sirovina, tako i gotovih proizvoda, pa se zahvaljujući tome možemo pohvaliti visoko kvalitetnim proizvodima, koje izvozimo u preko 100 zemalja sveta.

Osnovna delatnost preduzeća AREON d.o.o. je plasman i distribucija osveživača na teritoriji Republike Srbije. Od samog osnivanja preduzeće AREON d.o.o. Beograd beleži konstantan rast. Razvoj preduzeća predstavlja posledicu kvalitetnih proizvoda i tima koji smo stvorili. Svakom kupcu prilazimo sa punim uvažavanjem i željom da aktivno učestvujemo u povećanju prodaje. S tim u vezi radimo ambulantno snabdevanje po objektima, a takođe se bavimo i merchadajsingom. U prilog ovome govori podatak da u ovom trenutku snabdevamo sledeće sisteme: LukOil-Srbija, EKO-Hellenik, GazProm-NIS, Petrol kao i više od 400 privatnih benzinskih stanica. Pored ovih sistema, uspešno sarađujemo i sa trgovinskim lancima, kao što su: Delhaize, Merkator, Idea, Lilly Drogerije i drugi.

Služba komercijale je dobro organizovana. Na osnovu poslovne politike koju vodimo i voznog parka koji posedujemo, pored gore navedenih komintenata sa kojima sarađujemo, još oko 1000 aktivnih klijenata prepoznanalo je u nama sigurnog i pouzdanog dobavljača.